Paradigm blir en del av Consid!

Paradigm blir en del av Consid!

Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT, kommunikation och digital transformation. Genom den djupa digitala kompetens som finns inom Consid kan vi ytterligare stärka vår position som strategisk affärspartner inom varumärkesutveckling och design, och samtidigt bredda totalerbjudandet.

Ambitionen med Paradigm har alltid varit och kommer alltid att vara att möta de nya utmaningar som dagens föränderliga affärslandskap erbjuder. Det har varit en fantastisk resa sedan vi startade Paradigm och nu får vi nya möjligheter att utveckla vårt erbjudande och hjälpa kunden utveckla varumärkesupplevelsen genom hela kundresan. Efter elva år med otroligt inspirerande uppdrag för flera av Sveriges mest spännande varumärken känns det naturligt att lyfta Paradigm genom kraften av Consid i ryggen.

Läs pressmeddelandet från Consid här

English | Swedish