Ta över vår fantastiska kontorslokal!

DSC03140.jpg

 

Vi har växt ur vår mysiga lokal på Kyrkogatan 4 i centrala Göteborg och söker nu nya hyresgäster som kan ta över från och med april.

 

DSC03165.jpg

 

Lokalen med lägenhetskänsla är på 240 m2 och ligger på 5:e våningen i ett charmigt hus från 1924 som har renoverats löpande. Huset ägs av en jättebra mindre fastighetsägare. I den trevliga och ljusa lokalen finns 6 rum i varierande storlek varav två passar utmärkt som konferensrum. Det finns också en härlig lounge med tillhörande kök och två toaletter.

Som kontorslokal rymmer den upp till 20 personer. Högt i tak, charmiga detaljer, bra planlösning samt lugnt och centralt läge – den här lokalen har allt. Om ni är intresserade, tveka inte att höra av er till Jonas Brattlöf 072-181 30 90.

Ventilationskontroll, OVK, är utfört med godkänt resultat

 

Planritning_Kyrkogatan4.jpg
 
English | Swedish